Kommentin muokkaaminen

Kommentin lähettämisen jälkeen saatat haluat lisätä tärkeän asian tai korjata kirjoitusvirheen. Ei hätää, koska kommenttien muokkaaminen on helppoa. Toimi näin.

Et voi muokata liitteitä tai ilmoitusasetuksia muokattaessa kommenttia.

1. Siirrä hiiren osoitin kommentin päälle, jota haluat muuttaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa kommenttia.
  4. Tekstikenttä avautuu, minkä jälkeen voit muokata kommenttiasi.
  5. Klikkaa Tallenna.
  1. Paina pitkään kommenttia, jota haluat muokata.
  2. Napauta valikossa kohtaa Muokkaa.
  3. Tekstikenttä avautuu, minkä jälkeen voit muokata kommenttiasi.
  4. Kun olet tehnyt muokkaukset, napauta vasemmassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  1. Paina pitkään kommenttia, jota haluat muokata.
  2. Napauta valikossa kohtaa Muokkaa.
  3. Tekstikenttä avautuu, minkä jälkeen voit muokata kommenttiasi.
  4. Kun olet tehnyt muokkaukset, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.