Kommentin muokkaaminen

Kommentin lähettämisen jälkeen saatat huomata kirjoitusvirheen tai unohtaneesi kirjoittaa tärkeän asian. Ei hätää, koska kommenttien muokkaaminen jälkikäteen on helppoa. Toimi näin.

1. Klikkaa kommentin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa kommenttia.
  3. Tee haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.
  1. Paina pitkään kommenttia, jota haluat muokata.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Tee haluamasi muutokset ja napauta Tallenna.
  1. Napauta kommentin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Tee haluamasi muutokset ja napauta Tallenna.

UKK

K: Voinko liittää tiedoston muokatessasi kommenttia?

V: Ei, liitteitä voidaan lisätä vain uusiin kommentteihin.

K: Ilmoitin väärille ihmisille. Voinko kumota tämän?

V: Ilmoituksia ei voi peruuttaa. Jos haluat lähettää ilmoituksen jollekin toiselle, lisää se uuteen kommenttiin.