Kommentin poistaminen

Kun olet lähettänyt kommentin, on aikoja, jolloin haluat poistaa sen. Ehkä se ei ole enää merkityksellinen, ehkä se on väärässä paikassa — on miljoona syytä. Ei hätää, voit tehdä sen näin.

Kun kommentti poistetaan, kommenttiteksti korvataan ilmoituksella, jossa sanotaan: Kommentti on poistettu, jonka muut käyttäjät näkevät.

1. Vie hiiren osoitin kommentin päälle, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Poista...
  4. Näyttöön tulee ikkuna, jossa kysytään, haluatko varmasti poistaa kommentin. Vahvista napauttamalla Poista.
  1. Paina pitkään kommenttia, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse valikosta Poista.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa kommentin. Vahvista napauttamalla Poista.
  1. Paina pitkään kommenttia, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse valikosta Poista.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa kommentin. Vahvista napauttamalla Poista.