Kommentin poistaminen

Kommentin lähettämisen jälkeen ehkä joskus haluat poistaa sen. Ehkä se ei ole enää merkityksellinen, ehkä se on väärässä paikassa — on miljoona syytä. Ei hätää, poista vain kommentti:

1. Klikkaa kommentin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Poista.
  3. Vahvista klikkaamalla Poista.
  1. Napauta kommentin oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Poista.
  3. Vahvista napauttamalla Poista.
  1. Paina pitkään kommenttia.
  2. Valitse Poista.
  3. Vahvista napauttamalla Poista.

Kun kommentti poistetaan, kommentin teksti korvataan sanomalla: Kommentti on poistettu. Tämä sanoma on näkyvissä muille tiimin jäsenille.