Tiimijäsenille tai ryhmille ilmoittaminen

On hetkiä, jolloin haluat lähettää kommentin ja ilmoittaa kaikille ketjussa oleville, mutta on myös aikoja, jolloin haluat ilmoittaa tietyille jäsenille. Näissä tapauksissa voit ilmoittaa vain tietyille jäsenille tai ryhmälle.

Katso alla oleva video ja lue lisätietoja oppiaksesi, miten se toimii:

Tietyille tiimin jäsenille tai ryhmille ilmoittaminen

Aina kun luot ketjun tai kommentin, voit valita luettelosta yksittäisiä käyttäjiä tai ryhmiä, joille haluat ilmoittaa. Kun ilmoitat heille, uusi kommentti näkyy lukemattomana heidän Saapuneet-kansioissa.

Jos haluat ilmoittaa yksittäisille jäsenille, kirjoita ja valitse käyttäjät pudotusvalikosta, ja ne lisätään ilmoitusluetteloon. Kun lähetät viestin, se näkyy vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.

Jos haluat ilmoittaa ryhmille, valitse pudotusvalikosta ryhmä. Sitten lähetä kommenttisi tavalliseen tapaan.

Kun vastaat ketjuun ja ilmoitat tietyille jäsenille, kaikki ketjussa tai kanavalla olevat näkevät viestisi, mutta ilmoitetut jäsenet saavat vain siitä ilmoituksen.

Voit lukea lisää siitä, miten ilmoitat jäsenille luodessasi ketjua ja kirjoittaessa kommentteja.

Jotta viestintä olisi tehokasta, on parasta vain ilmoittaa käyttäjille, jotka ovat tärkeitä tietylle keskustelulle. Vältä ilmoittamista jokaiselle, koska se aiheuttaa vain sekaannusta muiden käyttäjien keskuudessa, jotka eivät ole tärkeitä heille.

Esimerkki siitä, miten ilmoitus toimii

Oletetaan esimerkiksi, että haluat keskustella uudesta kuvakkeesta suunnittelijan kanssa. Voit lähettää kommentin "Suunnittelukeskustelu"-ketjuun ja ilmoittaa vain suunnittelijalle. Kommenttisi lähetään ketjuun ja suunnittelija saa ilmoituksen siitä.

Muut ketjun jäsenet eivät saa ilmoitusta kommentistasi, mutta he voivat nähdä sen. Tiimisi välttyy turhalta päänvaivalta ilmoittaessa vain suunnittelijalle.

Voit myös ilmoittaa ryhmälle. Kun kirjoitat kommentin ja ilmoitat ryhmälle, jolloin vain ryhmän jäsenille ilmoitetaan. Yllä olevassa esimerkissä voit ilmoittaa myös "Brändisuunnittelijat"-ryhmälle ja kommentista ilmoitetaan ryhmän jäsenille.

Yksittäisille käyttäjille tai ryhmille ilmoittaminen on vastakohta "Kaikki kanavalla" - tai "Kaikki ketjussa" -ilmoittamiselle, jotka sopivat paremmin laajempaan keskusteluun.