Linkkien jakaminen

Linkkien jakaminen viesteissä ja kommenteissa on yksinkertaista Twistissä. Tutustu alla olevaan esimerkkiin ja korvaa ”hyödyllinen linkki” linkin tekstillä ja ”linkki.com” linkillä, jonka haluat jakaa.

[hyödyllinen linkki](linkki.com) = hyödyllinen linkki

Kun jaat linkin viestissä tai kommenteissa, huomaat, että pieni esikatselu näkyy alareunassa. Tämä tarkoittaa sitä, että muut käyttäjät näkevät sisällön ennen kuin he klikkaavat sitä. Huomaa, että esikatselu määräytyy ensimmäisen jaetun linkin mukaan.

Se näyttää tältä:

Lue lisää siitä, miten muotoilet viestisi käyttämällä Markdownia.