Reaktioiden lisääminen

Twist antaa sinun ilmaista kommentteihin ja viesteihin reaktioilla. Reaktio on pieni emoji, joka ilmestyy kommentin alapuolelle.

Voit lisätä kommenttiin ja viestiin kymmenen erilaista reaktiota, ne on esitetty alapuolella.

1. Siirrä hiiren osoitin kommentin tai viestin päälle, johon haluat lisätä reaktion.
  2. Klikkaa ilmoitusluettelon kuvakkeen vasemmalla puolella olevaa hymynaamakuvaketta tai viestin oikealla puolella olevaa kuvaketta.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.
  1. Paina pitkään kommenttia tai viestiä, johon haluat lisätä reaktion.
  2. Valitse Lisää reaktio.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.
  1. Paina pitkään kommenttia tai viestiä, johon haluat lisätä reaktion.
  2. Valitse Lisää reaktio.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.