Kanavan luominen

Twistin kanavat ovat hyvä paikka käydä keskusteluja liittyen tiimiin, projektiin tai tiettyyn aiheeseen. Esimerkiksi, sinulla voisi olla kanavia, kuten Asiakaspalvelu-tiimi, Uudelleenbrändäys-projekti tai Suunnittelun inspiraatio. Lue lisää siitä, miten voit järjestää kanaviasi täällä.

Lue Mikä ovat kanavat? oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kanavista.

Jos aloitat uuden projektin tai haluat perehdyttää uuden tiimin, sinun kannattaa luoda jäsenille uusi kanava. Toimi näin.

1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Klikkaa kanavaluettelossa Kanavat-kohdan oikealla puolella olevaa +-painiketta.
  3. Klikkaa Uusi kanavaa.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Valitse kanavan väri klikkaamalla väripistettä.
  6. Kirjoita kanavasi kuvaus.
  7. Valitse, haluatko kanavan olevan julkinen tai yksityinen.
  8. Lisää jäseniä kirjoittamalla heidän nimet hakukenttään.
  9. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Luo-painiketta.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Vieritä kanavaluettelon alaosaan ja napauta Lisää kanava.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo-painiketta.
  4. Valitse, onko kanavasi julkinen vai yksityinen käyttämällä Tee kanavasta julkinen -valitsinta.
  5. Kirjoita kanavan nimi.
  6. Valitse kanavan väri napauttamalla väripistettä.
  7. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa OK-painiketta.
  8. Kanavasi on luotu, ja voit lisätä jäseniä näiden ohjeiden mukaan.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Vieritä alas ja napauta Lisää kanava -painiketta.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Valitse kanavan väri napauttamalla väripistettä.
  6. Kirjoita kanavasi kuvaus.
  7. Valitse, haluatko kanavan olevan julkinen tai yksityinen käyttämällä valitsinta.
  8. Napauta Jäsenet-painiketta.
  9. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta.
  10. Napauta Lisää jäseniä kutsuaksesi yksittäisiä käyttäjiä tai Lisää jäsenet ryhmästä kutsuaksesi ryhmän.
  11. Etsi käyttäjä tai ryhmä, jonka haluat kutsua. Valintamerkki näkyy heidän nimen vieressä.
  12. Kun olet valinnut kaikki käyttäjät tai ryhmät, jotka haluat kutsua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  13. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  14. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.

UKK

K: Jos luon julkisen kanavan, kutsutaanko kaikki tiimijäsenet siihen?

V: Ei. Kun luot julkisen kanavan, voit valita tiimin jäsenet, jotka haluat kutsua kanavalle. Kutsutut tiimijäsenet ovat kanavan seuraajia, jotka voivat luoda ketjuja, lukea ketjuja ja kutsutaan kanavan kaikkiin ketjuihin. Muut tiimin jäsenet voivat nähdä kanavasi ja liittyä siihen, jos he haluavat.