Kanavan luominen

Twistin kanavat ovat hyvä paikka käydä keskusteluja liittyen tiimiin, projektiin tai tiettyyn aiheeseen. Voit esimerkiksi luoda kanavan asiakaspalvelutiimille Uudelleenbrändäys-projektille tai suunnitteluideoille. Lue lisää siitä, miten voit järjestää kanaviasi täältä.

Lue Mikä ovat kanavat? oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kanavista.

Aloitatko uuden projektin tai haluatko perehdyttää uuden tiimin, sinun kannattaa luoda jäsenille uusi kanava. Toimi näin.

1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Klikkaa kanavaluettelossa Kanavat-kohdan oikealla puolella olevaa +-painiketta.
  3. Klikkaa Uusi kanavaa.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Valitse kanavan väri klikkaamalla väripistettä.
  6. Kirjoita kanavasi kuvaus.
  7. Valitse, haluatko kanavan olevan julkinen tai yksityinen.
  8. Lisää jäseniä kirjoittamalla heidän nimet hakukenttään.
  9. Klikkaa oikeassa alakulmassa Luo-painiketta.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Vieritä kanavaluettelon alaosaan ja napauta Lisää kanava.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa Luo-painiketta.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Kirjoita kanavasi kuvaus.
  6. Valitse kanavan väri napauttamalla väripistettä.
  7. Valitse, haluatko kanavan olevan julkinen tai yksityinen.
  8. Kosketa vasemmassa yläkulmassa Luo.
  9. Kanavasi on luotu. Voit lisätä jäseniä näiden ohjeiden mukaan.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Napauta kanavaluettelossa Kanavat-kohdan oikealla puolella olevaa +-painiketta.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa +-painiketta.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Valitse kanavan väri napauttamalla väripistettä.
  6. Kirjoita kanavasi kuvaus.
  7. Valitse, haluatko kanavan olevan julkinen tai yksityinen käyttämällä valitsinta.
  8. Napauta oikeassa yläkulmassa Seuraava.
  9. Valitse jäsenet, jotka haluat lisätä napauttamalla heidän nimeään. Valintamerkki näkyy heidän nimensä vieressä.
  10. Kun olet valinnut kaikki käyttäjät tai ryhmät, jotka haluat kutsua, napauta oikeassa yläkulmassa Luo.

UKK

K: Jos luon julkisen kanavan, kutsutaanko kaikki tiimijäsenet siihen?

V: Ei. Voit valita, mitkä tiimin jäsenet kutsutaan, kun luot julkisen kanavan. Kutsuneista jäsenistä tulee kanavan seuraajia ja he voivat luoda, katsella ja liittyä keskusteluihin kanavan sisällä. Muut tiimin jäsenet voivat nähdä kanavasi ja liittyä siihen tarvittaessa.