Kanavan nimeäminen uudelleen tai värin vaihtaminen

Voit helposti muuttaa kanavan nimeä tai värikoodausta varmistaaksesi, että kanavat ovat aina selkeästi tunnistettavissa.

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan otsikon oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Klikkaa kanavan nimen oikealla puolella olevaa Muokkaa kanavaa -painiketta.
  5. Vaihda kanavan nimi Kanavan nimi -kenttään.
  6. Voit vaihtaa väriä klikkaamalla Kanavan nimi -kentän vieressä olevaa väripistettä.
  7. Klikkaa Tallenna muutokset.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Muokkaa kanavaa.
  4. Vaihda kanavan nimi tekstikenttään.
  5. Voit vaihtaa väriä napauttamalla Kanavan nimi -kentän vieressä olevaa väripistettä.
  6. Napauta OK.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta vasemman ruudun yläosassa olevaa kanavan nimeä.
  3. Napauta kanavanimi-kenttää ja kohdistin tulee näkyviin, jolloin voit muokata kanavan nimeä.
  4. Voit vaihtaa kanavan väriä napauttamalla väripistettä.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.