Kanavan arkistoiminen

Vanhojen kanavien arkistointi auttaa sinua pitämään parempaa järjestystä ja visualisoimaan aktiiviset ja ei-aktiiviset kanavat toisistaan. Kun kanava arkistoidaan, se ei enää näy kanavaluettelossa.

Vain tiimin ylläpitäjät ja kanavan omistajat voivat palauttaa kanavia arkistosta milloin tahansa. Tiimin jäsenet voivat edelleen selailla arkistoitua kanavaa, mutta eivät pysty tekemään mitään muutoksia tai päivityksiä ketjuihin kyseisessä kanavassa.
  1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan otsikon oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Arkistoi kanava.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti arkistoida kanavan. Klikkaa Arkistoi.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Arkistoi kanava.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti arkistoida kanavan. Napauta Arkistoi.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa kanavan otsikkoa.
  3. Napauta Arkistoi kanava.
  4. Sinulta kysytään, haluatko varmasti arkistoida kanavan. Napauta Arkistoi.
Et voi arkistoida Yleinen-kanavaa, joka on luotu tiimisi yhteydessä. Lue lisää Yleinen-kanavasta täältä.