Kanavan muuttaminen julkiseksi tai yksityiseksi

Jos päätät, että keskustelu kannattaa käydä yksityisenä, tai jos haluat avata aiemmin yksityiset keskustelut muille tiimin jäsenille, voit helposti muuttaa kanavien yksityisyysasetuksia. Toimi näin.

1. Siirrä osoitin kanavaluettelossasi kanavan nimen päälle ja klikkaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. valitse Muokkaa kanavaa,
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa -painiketta.
  4. Valitse joko Julkinen tai Yksityinen Yksityisyys-pudotusvalikosta.
  5. Klikkaa Tallenna.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Kanavan tiedot.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa kynäkuvaketta.
  5. Napauta Julkinen tai Yksityinen.
  6. Napauta Tallenna.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta yläosassa olevaa kanavan nimeä.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa.
  4. Napauta Julkinen tai Yksityinen.
  5. Napauta Tallenna.