Kahdenvälisen tai ryhmäkeskustelun aloittaminen

Twist-viestit ovat tehokas tapa keskustella yhden tai useamman kollegan kanssa, esimerkiksi kun haluat onnitella jäsentä hänen syntymäpäivänään tai pyytää suunnittelutiimiä lähettämään logon nopeasti.

Näin voit aloittaa kahdenvälisen keskustelu tiimijäsenen kanssa.

1. Klikkaa yläosassa Viestit-kuvaketta.
  2. Klikkaa viestiluettelon yläosassa Aloita uusi viesti tai kynä ja paperi -kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu klikkaamalla oikeassa yläkulmassa Luo-painiketta.
  1. Napauta yläosassa Viestit-kuvaketta.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa keltaista chat-kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu napauttamalla oikeassa yläkulmassa valintamerkkiä.
  1. Napauta vasemmassa alareunassa Viestit-kuvaketta.
  2. Napauta vasemman ruudun oikeassa yläkulmassa kynä ja paperi -kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu napauttamalla oikeassa yläkulmassa Luo-painiketta.