Ryhmäkeskustelun uudelleen nimeäminen

Voit nimetä uudelleen ryhmäkeskustelun, jotta otsikko kuvastaisi paremmin keskusteltavaa aihetta. Toimi näin.

1. Avaa keskustelu, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa keskustelun otsikkoa...
  4. Kirjoita keskustelulle uusi nimi.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset.
  1. Avaa keskustelu, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Muokkaa keskustelun otsikkoa.
  4. Kirjoita keskustelulle uusi nimi.
  5. Napauta Tallenna.
  1. Avaa keskustelu, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta ikkunan yläosassa olevaa osallistujaluetteloa.
  3. Tiedot-ikkuna avautuu, napauta Keskustelun otsikko -kenttää.
  4. Kirjoita keskustelulle uusi nimi.
  5. Napauta Tallenna.
Pidä mielessä, että kahdenvälistä keskustelua ei voida nimetä uudelleen, jotta asiat säilyvät selkeinä ja järjestäytyneinä.