Viestin poistaminen

Poista lähetetty viesti noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

Kun poistat viestin (joko yksityisviesteissä tai keskusteluissa), poistettu viesti korvataan ilmoituksella ”Viesti on poistettu.” Et voi poistaa merkintää kokonaan Twististä.
  1. Vie hiiren osoitin viestin päälle, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa viestin vasemmassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Poista...
  4. Vahvistusikkuna varoittaa, että toimintoa ei voida peruuttaa.
  5. Klikkaa Poista.
  1. Paina pitkään viestiä, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta Poista.
  3. Vahvistusikkuna varoittaa, että toimintoa ei voida peruuttaa.
  4. Napauta Poista.
    1. Paina pitkään viestiä, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta Poista.
    3. Vahvistusikkuna varoittaa, että toimintoa ei voida peruuttaa.
    4. Napauta Poista.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit poistaa sen myös käyttämällä ketjun pikavalikkoa.