Viestien mykistäminen

Voit mykistää tiettyjä keskusteluja lopettaaksesi viesti-ilmoitusten vastaanottamisen tiimin jäseneltä tai ryhmältä. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos haluat välttää häiriötekijöitä voidaksesi keskittyä syvälliseen työhön.

1. Avaa Viestit-välilehdessä keskustelu, jonka haluat mykistää.
    2. Klikkaa viestin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Klikkaa Mykistä...
    4. Valitse aika, kuinka kauan mykistys kestää.
    5. Klikkaa Mykistä.
Voit myös käyttää työkalurivin mykistyspainiketta.
    1. Avaa Viestit-välilehdessä keskustelu, jonka haluat mykistää.
    2. Klikkaa viestin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Valitse Mykistä.
    4. Valitse aika, kuinka kauan mykistys kestää.
    5. Klikkaa Mykistä.
Voit myös käyttää työkalurivin mykistyspainiketta.
  1. Avaa Viestit-välilehdessä keskustelu, jonka haluat mykistää.
  2. Napauta viestin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Mykistä.
  4. Valitse aika, kuinka kauan mykistys kestää.
  1. Avaa Viestit-välilehdessä keskustelu, jonka haluat mykistää.
  2. Avaa Tiedot-ikkuna napauttamalla viestin yläosassa olevaa tiimin jäsenen nimeä tai jäsenluetteloa.
  3. Kytke Mykistys päälle.
  4. Valitse aika, kuinka kauan mykistys kestää.
  5. Napauta Valmis.