Jäsenten lisääminen ryhmään

Ryhmien avulla on helppo ja nopea ilmoittaa tietyille jäsenille – kuten ”Taloustiimi” tai ”Tukholman toimisto” – samaan aikaan. Näin sinun ei tarvitse pinnistellä ilmoittaaksesi kaikille tarvitseville jäsenille.

Näin voit lisätä jäseniä olemassa olevaan ryhmään.

1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, johon haluat lisätä jäseniä.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää…
  4. Aloita kirjoittamalla sen jäsenen nimi, jonka haluat lisätä. Nimi täydennetään automaattisesti, valitse oikea jäsen luettelosta.
  5. Lisää niin monta jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa X-painiketta.
  1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, johon haluat lisätä jäseniä.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää…
  4. Kirjoita Lisää jäseniä… -kenttään jäsenen nimi, jonka haluat lisätä. Nimi täydennetään automaattisesti, valitse oikea jäsen luettelosta.
  5. Lisää niin monta jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja napauta Tiimin jäsenet -painiketta.
  2. Napauta Ryhmät-välilehteä.
  3. Napauta ryhmää, johon haluat lisätä jäseniä.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta plusmerkillä.
  5. Voit joko:
    1. Napauta Lisää käyttäjiä ja valitse käyttäjät luettelosta.
    2. Napauta yläosassa olevaa hakupalkkia ja kirjoita haluamasi henkilöt ja napauta heidän nimeään.
  6. Napauta Takaisin.
  1. Kosketa Tiimi-välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa Ryhmät-painiketta.
  2. Napauta ryhmää, johon haluat lisätä jäseniä.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Napauta Jäsenet.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta.
  6. Valitse jäsenet, jotka haluat lisätä ryhmään käyttämällä valintaruutuja.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  8. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  9. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.