Ryhmän uudelleen nimeäminen

Ryhmien nimet voivat joskus muuttua. Näin voit päivittää ryhmän nimen.

1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää.
  4. Klikkaa Muokkaa ryhmän nimeä.
  5. Kirjoita ryhmälle uusi nimi.
  6. Klikkaa Tallenna muutokset.
  1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää.
  4. Kirjoita ryhmälle uusi nimi.
  5. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja napauta Tiimin jäsenet -painiketta.
  2. Napauta Ryhmät-välilehteä.
  3. Napauta ryhmää, jonka haluat nimetä uudelleen.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Napauta Muokkaa.
  6. Kirjoita ryhmälle uusi nimi.
  7. Napauta OK.
  1. Napauta Tiimi-välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa Ryhmät-painiketta.
  2. Napauta ryhmää, jonka haluat nimetä uudelleen.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Napauta ryhmän nimeä.
  5. Kirjoita ryhmälle uusi nimi.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.