Twist-sovelluksen lataaminen

Asenna Twist-sovellus kaikkiin laitteisiisi, jotta voit kommunikoida tiimisi kanssa missä tahansa. Saatavana ilmaiseksi iOS:lle, macOS:lle, Androdille, Windosille ja verkkoversiona.

Mobiililaitteessasi

• Vastaanota push-ilmoituksia tärkeistä keskusteluista.
  • Lataa tiedostoja, valokuvia ja videoita suoraan laitteeltasi keskusteluihin.

iOS

Android

Työpöydälläsi

• Käynnistä Twist suoraan Dockistasi/tehtäväpalkistasi.
  • Pidä se auki työpöydällä, jotta sovellus olisi helposti käytettävissä koko päivän ajan.

macOS

Windows

Jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa, tutustu Twistin Windows-artikkeliin.

Linux

Verkossa

Voit aina käyttää Twistiäsi verkkosovelluksen kautta osoitteessa twist.com. Latausta ei tarvita.