Opas uusille käyttäjille: Alkuun pääseminen

Jos olet valmis aloittamaan Twistin käytön, olet tullut oikeaan paikkaan. Olitpa liittymässä olemassa olevaan Twist-tiimiin tai aloittamassa tiimiä, olemme luoneet oppaita, jotka auttavat sinua aloittamisessa.

Alkuun pääseminen

Oletetaan, että sinut on kutsuttu liittymään Twist-tiimiin. Katso alla oleva kahden minuutin esittelyvideo. Se antaa sinulle yleisen käsityksen siitä, miten Twist toimii.

Voit myös tutustua tarkemmin lukemalla Mikä on Twist? -oppaamme.

Ensiaskeleet

1. Liity Twistiin
  2. Määritä profiilisi
  3. Liity keskusteluihin ja tiedä missä mennään
  4. Pysy yhteydessä lataamalla sovelluksia

1. Liity Twistiin

Kun organisaatiosi on luonut tiimin, voit liittyä tiimiisi kahdella tavalla:

• Klikkaa vastaanottamaasi kutsuviestiä.
  • Klikkaa tiimin luojan jakamaa uniikkia linkkiä.

Sitten käyt läpi määritysprosessin, jossa voit kirjoittaa nimesi ja liittyä muutamiin tiiminne kanaviin.

2. Määritä profiilisi

3. Liity keskusteluihin ja tiedä missä mennään

4. Pysy yhteydessä

Tervetuloa Twistiin! Olet avannut oven rauhallisempaan ja organisoidumpaan tapaan työskennellä. Saa kaikki irti Twististä lukemalla aloitusoppaamme.

Muutamia tapoja aloittaa Twistin käytön