Ryhmän luominen

Olipas kyseessä sitten yritystiimi, kuten "Asiakaspalvelun edustajat" tai kollegat, joilla on samankaltaisia mielenkiinnon kohteita, kuten "Melontaharrastajat", voit halutessasi ryhmitellä eri jäseniä yhdeksi ryhmäksi.

Ryhmien avulla sinun ei tarvitse tukeutua muistiisi tai valita jäseniä jäseniä, kun haluat ilmoittaa joukolle ihmisiä.

Näin luodaan ryhmä, joka sisältää niin monta tiimisi jäsentä kuin haluat.

Vain tiimin ylläpitäjät ja tiimijäsenet voivat luoda ryhmiä. Vierailla ei ole tätä vaihtoehtoa, vaikka heidät voidaan lisätä ryhmään.
  1. Avaa Tiimi-välilehti.
  2. Siirry alareunaan vasemmalla puolella olevassa ryhmäluettelossa ja klikkaa + Lisää ryhmä.
  3. Anna ryhmälle nimi.
  4. Klikkaa Kutsu jäseniä -kenttää ja kirjoita jäsenen nimi, jonka haluat lisätä. Nimi täydennetään automaattisesti, valitse oikea jäsen luettelosta.
  5. Lisää niin monta jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa alakulmassa Luo.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta ja napauta Tiimin jäsenet.
  2. Napauta Ryhmät-välilehteä.
  3. Napauta oikeassa alakulmassa keltaista plusmerkkiä.
  4. Kirjoita ikkunassa ryhmän nimi.
  5. Napauta OK.
  6. Olet nyt uudessa, tyhjässä ryhmässäsi ja voit aloittaa jäsenten lisäämisen ryhmään.
  1. Napauta Tiimi-välilehdessä Ryhmät.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa +-kuvaketta.
  3. Kirjoita Nimi-kenttään ryhmäsi nimi.
  4. Napauta Jäsenet.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa +-kuvaketta.
  6. Valitse jäsenet, jotka haluat lisätä ryhmään, napauttamalla henkilöiden nimien vieressä olevia valintaruutuja.
  7. Kun olet lisännyt ryhmään haluamasi jäsenet, napauta vasemmassa yläkulmassa <-kuvaketta kahdesti.
  8. Napauta oikeassa yläkulmassa Tallenna.