Ryhmän luominen

Olipas kyseessä sitten yritystiimi, kuten "Asiakaspalvelun edustajat" tai kollegat, joilla on samankaltaisia mielenkiinnon kohteita, kuten "Melontaharrastajat", voit halutessasi ryhmitellä eri jäseniä yhdeksi ryhmäksi.

Ryhmien avulla sinun ei tarvitse tukeutua muistiisi tai valita jäseniä jäseniä, kun haluat ilmoittaa joukolle ihmisiä.

Näin luodaan ryhmä, joka sisältää niin monta tiimisi jäsentä kuin haluat.

1. Avaa Tiimi-välilehti.
  2. Siirry alareunaan vasemmalla puolella olevassa ryhmäluettelossa ja klikkaa + Lisää ryhmä.
  3. Anna ryhmälle nimi.
  4. Klikkaa Kutsu jäseniä -kenttää ja kirjoita jäsenen nimi, jonka haluat lisätä. Nimi täydennetään automaattisesti, valitse oikea jäsen luettelosta.
  5. Lisää niin monta jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Luo-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja napauta Tiimin jäsenet.
  2. Napauta Ryhmät-välilehteä.
  3. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa keltaista plusmerkkiä.
  4. Kirjoita ikkunassa ryhmän nimi.
  5. Napauta OK.
  6. Sinulla on nyt uusi ja tyhjä ryhmä, voit lisätä jäseniä ryhmääsi noudattamalla näitä ohjeita.
  1. Napauta Tiimi-välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa Ryhmät-painiketta.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta.
  3. Kirjoita Nimi-kenttään ryhmäsi nimi.
  4. Napauta Jäsenet.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa +-painiketta.
  6. Valitse jäsenet, jotka haluat lisätä ryhmään käyttämällä valintaruutuja.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  8. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  9. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.