Ilmoitusasetusten muuttaminen

Ilmoitukset ovat lempeä tapa saada muistutuksia Twistin keskusteluista tai tapahtumista, kuten silloin, kun sinut on lisätty uuteen tiimiin.

Ilmoitustyypit Twistissä

Voit määrittää, mistä aiheista sinulle lähetetään ilmoituksia. Tässä ovat vaihtoehdot ja mitä ne tarkoittavat:

• Kaikki ketjut ja viestit: Saat ilmoituksen jokaisesta Saapuneet-kansioon saapuneesta ketjusta ja jokaisesta sinulle lähetetystä viestistä.
  • Vain ketjut: Saat ilmoituksen jokaisesta Saapuneet-kansioon saapuneesta ketjusta, mutta et viesteistä.
  • Vain viestit: Saat ilmoituksen jokaisesta Saapuneet-kansioon saapuneesta viesteistä, mutta et ketjuista.
  • Vain @Maininnat ja kahdenväliset keskustelut: Saat ilmoituksen jokaisesta Saapuneet-kansioon saapuneesta ketjusta, jossa sinut mainitaan ja jokaisesta sinulle lähetetystä kahdenvälisestä keskustelusta.
  • Vain @Maininnat: Saat ilmoituksen jokaisesta ketjusta, jossa sinut mainitaan.
  • Vain kahdenväliset keskustelut: Saat ilmoituksen jokaisesta sinulle lähetetystä kahdenvälisestä keskustelusta.

Valitse, minkä tyyppisiä ilmoituksia saat kustakin tiimistä

Näin määrität ilmoitukset mobiililaitteille, työpöydälle ja sähköpostille.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Klikkaa Ilmoitusasetuksesi.
  3. Käytä Valitse tiimi -vaihtoehtoa valitaksesi tiimin, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  4. Valitse Työpöydällä, ilmoita minulle -pudotusvalikosta, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa työpöydällä (verkkoversio, Windows ja macOS).

5. Valitse Mobiililla, ilmoita minulle -pudotusvalikosta, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa mobiililaitteissasi (Android ja iOS).
  6. Kun et käytä Twistiä, voit varmistaa, ettet saa välittömästi ilmoituksia Twistin sulkemisen jälkeen. Klikkaa Kun en ole aktiivinen, ilmoita minulle -kohtaa valitaksesi ajan, joka sopii sinulle.
  7. Valitse Ilmoita minulle sähköpostitse -pudotusvalikosta, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa sähköpostitse.
  8. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta tiiimä, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Napauta Ilmoitusasetukset.
  4. Napauta Mobiililla, ilmoita minulle -kohtaa valitaksesi millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa mobiililaitteissasi (Android ja iOS).
  5. Kun et käytä Twistiä, voit varmistaa, ettet saa välittömästi ilmoituksia Twistin sulkemisen jälkeen. Napauta Kun en ole aktiivinen, ilmoita minulle -kohtaa valitaksesi ajan, joka sopii sinulle.
  6. Valitse Ilmoita minulle sähköpostitse -kohdasta, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa sähköpostitse.
  7. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta tallentaaksesi muutokset.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta tiiimä, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Napauta Ilmoitukset.
  4. Napauta ilmoitustyypejä, joita haluat vastaanottaa.
  5. Tallenna napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.