Torkkuilmoitusten määrittäminen

Ilmoitusten poistaminen käytöstä on hyödyllistä, kun haluat keskittyä syvällisesti työn tekoon. Voit poistaa ilmoitukset käytöstä 30 minuutista 8 tuntiin. Toimi näin.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Valitse aika, kuinka kauan ilmoitukset ovat torkutettuina.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Valitse Torkuta ilmoitukset.
  3. Valitse aika, kuinka kauan ilmoitukset ovat torkutettuina.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Torkuta ilmoitukset.
  3. Valitse aika, kuinka kauan ilmoitukset ovat torkutettuina.
  4. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa X-painiketta.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-kuvaketta.
  2. Napauta Torkuta ilmoitukset.
  3. Napauta Aikaväli-valitsinta.
  4. Valitse aika, kuinka kauan ilmoitukset ovat torkutettuina.
Voit myös määrittää päivittäisen torkkuajan. Lue lisää.