Ajoitetun torkun asettaminen

On tiettyjä vuorokaudenaikoina ja jopa kokonaisia viikonpäiviä, jolloin et halua saada Twist-ilmoituksia. Twistissä on mahdollista asettaa etukäteen aika, jolloin et saa ilmoituksia. Toimi näin.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Klikkaa Torkun ajoittaminen.
  3. Voit ottaa ajoitetun torkkuajan käyttöön klikkaamalla "Päivittäinen torkkuaika" -kohdan vieressä olevaa valintaruutua.
  4. Valitse alkamis- ja päättymisaika käyttämällä aikavalitsimia.
  5. Valitse päivät, jolloin et halua vastaanottaa ilmoituksia Vapaapäiväni -päivämäärävalitsimen avulla.
  6. Klikkaa Sulje.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Klikkaa Ajoitettu torkku...
  3. Voit ottaa ajoitetun torkkuajan käyttöön klikkaamalla "Päivittäinen torkkuaika" -kohdan vieressä olevaa valintaruutua.
  4. Valitse alkamis- ja päättymisaika käyttämällä aikavalitsimia.
  5. Valitse päivät, jolloin et halua vastaanottaa ilmoituksia Vapaapäiväni -päivämäärävalitsimen avulla.
  6. Klikkaa Sulje.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Torkuta ilmoitukset.
  3. Kytke päälle Määritä päivittäinen torkkuaika.
  4. Valitse alkamis- ja päättymisaika käyttämällä aikavalitsimia.
  5. Valitse päivät, jolloin et halua vastaanottaa ilmoituksia Vapaapäiväni -päivämäärävalitsimen avulla.
  6. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa X-painiketta.
  1. Avaa oikeassa alakulmassa oleva Lisää-välilehti.
  2. Napauta Torkuta ilmoitukset.
  3. Kytke päälle Määritä päivittäinen torkkuaika valitsimella.
  4. Ota torkkuilmoitukset käyttöön kytkemällä Ajoitettu-valitsin.
  5. Valitse mihin aikavälille torkku ajoitetaan käyttämällä Alkaa- ja Päättyy-valitsimia.
Voit myös torkuttaa ilmoitukset tietyksi ajaksi. Lue lisää.