Sähköpostien välittäminen Twistiin

Voit edelleen lähettää sähköpostisi Twist-ketjuun tai -kanavaan säilyttääksesi kaikki asiaankuuluvat tiedot yhdessä paikassa. Toimi näin:

Sähköpostin välittäminen ketjuun

1. Avaa ketju.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Tallenna se leikepöydälle klikkaamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy ketjussa muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa ketju.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Tallenna se leikepöydälle klikkaamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy ketjussa muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa ketju.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Tallenna se leikepöydälle napauttamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kommenttina muutaman minuutin kuluttua.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä iOS:ssä.

Sähköpostien välittäminen Twist-kanavaan

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan nimen vieressä kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Tallenna se leikepöydälle klikkaamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan nimen vieressä kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Tallenna se leikepöydälle klikkaamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle napauttamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä iOS:ssä.

UKK

K: Voiko kuka tahansa käyttää välityssähköpostiosoitetta ja julkaista kommentin ketjuun? Entä jos joku lähettää sähköpostia tililtä, joka ei kuulu enää tiimiini?

V: Kyllä, kuka tahansa voi käyttää välityssähköpostiosoitetta lähettääkseen viestin ketjuun.

Jos kuitenkin hankit linkin klikkaamalla Hanki ketjun sähköpostiosoite, silloin kaikki tämän sähköpostiosoitteen kautta lähetetyt kommentit näkyvät sinun kirjoittamana. Joten jos jaat tämän sähköpostiosoitteen ystävälle, joka puolestaan käyttää sitä kommentin lähettämiseen, sinun nimesi näkyy kommentin kirjoittajana.

Lisäksi, jos joku Twist-tiimisi ulkopuolella käyttää sähköpostiosoitetta, hän ei näe sisältöä. Se näytetään vain kanavan jäsenille.

K: Onko mahdollista vastata tai kommunikoida ulkoisten käyttäjien kanssa sähköpostin edelleenlähettämisen kautta? Onko sähköpostin integraatio kaksisuuntainen tai yksisuuntainen?

V: Sähköposti-integraatiomme on vain yksisuuntainen. Voit lähettää ketjuja ja kommentteja sähköpostitse, mutta sähköposteihin ei ole mahdollista vastata Twististä.

Jos haluat kommunikoida Twistin ulkopuolisen käyttäjän kanssa, paras tapa on kutsua heidät mukaan vieraina.