Sähköpostien välittäminen Twist-kanaviin tai -ketjuihin

Voit lähettää viestin ketjuun tai kanavaan välittämällä sähköpostisi Twistille. Noudata alla olevia ohjeita ja katso, miten se toimii ja lue joitain usein kysyttyjä kysymyksiä.

Sähköpostin välittäminen ketjuun

Näin voit välittää sähköposteja Twist-ketjuun:

1. Avaa ketju, johon haluat lähettää sähköpostia.
  2. Klikkaa ketjuruudun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Kopioi leikepöydälle painamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy ketjussa muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa ketju, johon haluat lähettää sähköpostia.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle painamalla oikeassa alakulmassa olevaa Kopioi-painiketta.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy ketjussa muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa ketju.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hanki ketjun sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle painamalla oikeassa alakulmassa olevaa Kopioi-painiketta.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-ketjuun. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kommenttina muutaman minuutin kuluttua.

Tämä ei ole vielä saatavilla.

Sähköpostien välittäminen Twist-kanavaan

Näin voit välittää sähköposteja Twist-kanavaan:

1. Avaa kanava, johon haluat lähettää sähköpostia.
  2. Klikkaa kanavaruudun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle painamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa kanava, johon haluat lähettää sähköpostia.
  2. Klikkaa kanavan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle painamalla oikeassa alakulmassa olevaa Kopioi-painiketta.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Hanki kanavan sähköpostiosoite.
  4. Sähköpostiosoite tulee näkyviin. Voit kopioida sen leikepöydälle painamalla Kopioi.
  5. Nyt voit lähettää minkä tahansa sähköpostiviestin tähän osoitteeseen, kun haluat lähettää sisältöä Twist-kanavaan. Voit tehdä tämän siirtymällä sähköpostiisi, valitsemalla sähköpostin, jonka haluat välittää Twistiin, ja liitä kopioitu sähköpostiosoite "vastaanottaja"-kenttään ja lähetä viesti.
  6. Tämän viestin sisältö näkyy kanavalla uutena ketjuna muutaman minuutin kuluttua.

Tämä ei ole vielä saatavilla.

UKK

Seuraavassa on muutamia yleisiä kysymyksiä sähköpostien välittämisestä Twistiin:

K: Voiko kuka tahansa käyttää välityssähköpostiosoitetta ja julkaista kommentin ketjuun? Entä jos joku lähettää sähköpostia tililtä, joka ei kuulu enää tiimiini?

V: Kyllä, kuka tahansa voi käyttää välityssähköpostiosoitetta lähettääkseen viestin ketjuun.

Jos olit ensimmäinen, joka klikkasi Hanki ketjun sähköpostiosoite, jokainen kommentti, joka on lähetetty tällä sähköpostiosoitteella, kirjoittajana näkyy sinä. Joten jos jaat sähköpostiosoitteen kaverien kanssa ja he käyttivät sitä, kommentti näkyy sinun kirjoittamana.

Kaikki ilmoitukset ja vastaukset menevät myös sinulle. Tämä on loogista, sillä jos ystäväsi ei kuulu tiimiisi, he eivät pysty kirjautumaan sisään ja katsomaan kommentteja ja vastauksia itse.

K: Onko mahdollista vastata tai kommunikoida ulkoisten käyttäjien kanssa sähköpostin edelleenlähettämisen kautta? Onko sähköpostin integraatio kaksisuuntainen tai yksisuuntainen?

V: Sähköposti-integraatiomme on vain yksisuuntainen eli voit julkaista kommentin ketjuun sähköpostitse, mutta ei ole mahdollista kommunikoida takaisin sähköpostin välityksellä.

Jos haluat kommunikoida Twistin ulkopuolisen käyttäjän kanssa, paras tapa on kutsua heidät mukaan vieraina.