Mikä on Twist?

Twist on moderni viestintäväline, jonka avulla voit työskennellä rauhallisemmalla, organisoitumalla ja tuottavammalla tavalla.

Olet luultavasti käyttänyt sähköpostia tai ryhmä-chattia kommunikoidaksesi tiimisi kanssa. Ehkä teet niin vieläkin. Siinä on kuitenkin ilmeinen ongelma, on todella vaikeaa seurata tärkeitä keskusteluja ja tietoja, varsinkin kun tiimisi kasvaa.

Twist ratkaisee nämä ongelmat. Se järjestää tiimisi viestinnän, jotta voit työskennellä rauhallisesti ja tehokkaasti säilyttämällä tiimisi keskustelut yhteen paikkaan ja ryhmittelemällä ketjuihin, jotta voit löytää juuri oikean aiheen milloin tahansa, millä tahansa laitteella.

Tutustu Twistiin katsomalla lyhyen videon.

Tässä artikkelissa selitetään seuraavat tärkeät asiat, jotka auttavat sinua Twistin käytössä:

• Keskustelujen järjestäminen kanaviin osaston, hankkeen tai aiheen mukaan.
  • Julkisiin kanaviin liittyminen ja uusien luominen.
  • Ketjun aloittaminen kanavassa keskustellaksesi tietyistä aiheista kollegoidesi kanssa.
  • Oikeille jäsenille ilmoittaminen, otsikon asettaminen, ja kaiken pitäminen järjestyksessä ja helposti haettavissa.
  • Viestien käyttäminen suorempaan ja välittömään yhteistyöhön yhden tiimijäsenen tai ryhmän kanssa.
  • Ilmoituksien muokkaaminen, jotta saat ilmoituksen haluamallasi tavalla.
  • Pysyminen yhteydessä tiimiisi missä tahansa lataamalla Twist mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi.

Miltä se näyttää

Tiimisi työtila muodostuu kanavista. Kanavat muodostuvat ketjuista. Ja ketjut muodostuvat kommenteista.

Kanavat

Järjestä keskusteluja tiimin, projektin tai aiheen mukaan

Kanavien avulla voit järjestää tiimisi keskustelut tiimin, aiheen tai sinulle sopivalla tavalla. Kanavat voidaan luokitella seuraavien seikkojen perusteella:

• Tiettyihin projekteihin (Tuotejulkaisu, Uusi kirja, Android-päivitys jne.)
  • Osastoihin (Markkinointi, Suunnittelu, Tekniikka, Asiakaspalvelu jne.)
  • Kiinnostuksen aiheisiin (Mielenkiintoisia luettavaa, GoT-analyysi jne.)

Voit luoda uuden kanavan tai liittyä olemassa oleviin julkisiin kanaviin klikkaamalla Kanavat-otsikon oikealla puolella olevaa +-kuvaketta.

Kun luot kanavan, voit valita, onko se julkinen tai yksityinen:

Julkiset kanavat

Jokainen tiimissäsi oleva voi nähdä luettelon julkisista kanavista ja liittyä niihin.

Yksityiset kanavat

Yksityiset kanavat näkyvät vain henkilöille, jotka on kutsuttu. Ne eivät näy kanavaluettelossa kaikille tiimissä oleville.

Kanavat muodostuvat ketjuista…

Ketjut

Aloita keskustelu tiimijäsentesi kanssa

Ketju on paikka, jossa tiimisi viestintä tapahtuu. Projektisuunnittelusta koko yrityksen kokonaisraportteihin. Jokainen ketju edustaa tiettyä aihetta, josta haluat keskustella perusteellisesti tiimijäsentesi kanssa. Toisin kuin sähköposti ja ryhmä-chat, Twist-ketjut ova järjestyksessä ja helposti haettavissa, joten niiden seuraaminen on erittäin helppoa.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on uusi projekti-idea, jota haluat ehdottaa tiimillesi, tai sinulla on vaikea ongelma, joka edellyttää yksityiskohtaista ongelmanratkaisua. Tällöin voit luoda uudet ketjun, anna sille kuvaava otsikko ja kirjoita viesti, jonka haluat jakaa. Jos haluat liittää tiedoston, vedä ja pudota se. Voit liittää PDF-tiedostoja, asiakirjoja, laskentataulukkoja tai kuvia.

Jokainen kanavan jäsen voi lukea ja kommentoida ketjuasi. Kun kanavan eri ketjua päivitetään, se siirtyy ylimmäiseksi.

Voit ajatella Twist-ketjuja sähköpostiketjuina – paitsi että se on järjestelmällisempi, selkeämpi ja eikä aiheuta stressiä joka kerta, kun avaat ketjun.

Saapuneet-kansio

Pysy perillä viimeisimmistä ketjuista

Saapuneet-kansiosi listaa kaikki ketjut, joihin olet osallistunut. Kaikki ketjut, jotka olet luonut, kommentoinut tai merkitty, näkyvät täällä, kun niitä päivitetään. Kaikki lukemattomat näkyvät luettelon yläosassa.

Tähdelliset

Tallenna tärkeät ketjut, jotta löydät ne helposti

Tähdelliset-välilehti on luettelo ketjuista, jotka olet tallentanut, jotta voit helposti käyttää niitä myöhemmin. Ihanteellinen sellaisten ketjujen tallentamiseen, joihin et ole osallistunut, mutta haluat pitää silmällä. Tai ketjuihin, jotka sisältävät paljon hyödyllisiä tietoja, joita käytät usein.

Jäsenille ja ryhmille ilmoittaminen

Ilmoita oikeille tiimin jäsenille

Kun luot uudet ketjun tai kommentin, voit ilmoittaa tietylle jäsenille tai ryhmille, jotka haluat sisällyttää keskusteluun. Ilmoittaminen jäsenille varmistaa, että uusi kommentti näkyy lukemattomana ilmoittamiesi vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.

Voit ilmoittaa:

• Kaikki kanavalla: Tämä vaihtoehto sopii parhaiten erittäin tärkeiden uutisten ja päivityksien jakamiseen.
  • Kaikki ketjussa: Ilmoita kaikille ketjun osallistujille: ketjun luoja ja jäsenet, jotka ovat kommentoineet.
  • Yksittäiset tiimin jäsenet: Valitse heidän nimensä pudotusvalikosta.
  • Ryhmät: Tiimin jäsenten alaryhmät, joille on usein ilmoitettava samoista aiheista (esim. Android-tiimi, Markkinointitiimi, Tukitiimi jne.).

Ryhmien luominen

Sinun on todennäköisesti tasaisin väliajoin etsittävä sama ryhmä uudelleen ja uudelleen, kuten Markkinointitiimi tai Tukitiimi. Ryhmien avulla voit ilmoittaa useille jäsenille ilman, että jokainen on lisättävä yksitellen jokaiseen kommenttiin.

Jokainen tiimissäsi voi luoda ryhmän. Klikkaa yläosassa olevaa Tiimi-välilehteä ja klikkaa sitten Ryhmät-otsikon oikealla puolella olevaa +-kuvaketta luodaksesi uuden ryhmän, nimeä se ja päätä, kenet haluat lisätä ryhmään.

Aina kun luot ketjun tai kommentit, johon kyseinen ryhmä kuuluu, voit ilmoittaa kaikille valitsemalla ryhmän nimen luettelosta.

Viestit

Kun haluat ottaa yhteyttä suoraan

Joskus sinun täytyy kommunikoida tiimijäsenen kanssa reaaliajassa. Tällöin viestit tulevat kuvaan.

Viesteissä voit aloittaa kahdenvälisen keskustelun yhden tiimijäsenen kanssa tai ryhmäkeskustelun, johon kuuluu useampi jäsen. Keskusteluun lisätyt jäsenet saavat ilmoituksen, kun uusi viesti lähetetään.

Ketjut vs. Viestit

Luo ketju, kun sinulla on aihe, josta keskustellaan useiden jäsenten kanssa, etkä tarvitse vastausta välittömästi.

Käytä viestejä, kun haluat kommunikoida nopeasti yhden jäsenen tai ryhmän kanssa.

Jos olet epävarma, aloita ketju. Kaikki pysyy selkeänä ja sisältö on helpostisti haettavissa, joten tiimisi kollektiivinen tietopohja jatkaa kasvuaan.

Ilmoituksesi

Täydellinen hallinta siitä, milloin ja missä sinulle ilmoitetaan

Nykyään työpaikalla olevat aina aktiivinen -ihmiset, jotka etsivät aikaa keskittyneeseen ja perusteelliseen työhön, ovat suuri kilpailuetu. Profiilissasi voit päättää, milloin, miten ja mistä tapahtumista saat ilmoituksen.

Voit myös valita, mihin haluat haluat vastaanottaa ilmoituksesi, kuten työpöydälle, mobiililaitteelle tai sähköpostiin. Voit torkuttaa kaikki ilmoitukset 8 tunniksi, kun tarvitset syventyä työhösi.

Ota tiimisi keskustelut mukaasi

Hanki Twist kaikkiin laitteisiisi

MacOS-, WIndows-, iOS-, Android- ja verkkosovellusten avulla tiimisi keskustelut pysyvät synkronoituna kaikissa laitteissasi. Aina.

Tapaa 24/7 Twist-tukitiimisi

Tarvitsetko apua? Löysitkö virheen? Onko sinulla idea?

Jos tarvitset apua tai haluat lisätietoja Twist-ominaisuuksista, tutustu Twist Ohjekeskukseen, josta löydät vastauksia, oppaita, parhaita käytäntöjä ja paljon muuta. Jos tarvitset välitöntä apua, tukitiimimme on käytettävissä 24/7.

Olemme innoissamme, että olet mukana. Toivomme, että se auttaa sinua saavuttamaan rauhallisemman, järjestäytyneemmän ja tuottavamman työskentelytavan.