Roolit ja käyttöoikeudet

Twistin jokaisella tiimin jäsenellä on rooli, joka määrittää, mitä he voivat ja eivät voi tehdä sovelluksessa. Lue eri rooleista ja asetuksista alapuolelta.

Tiimin ylläpitäjä

Tiimin ylläpitäjä hallinnoi koko tiimiä sekä huolehtii Twistin laskutuksesta ja tilitiedoista.

He voivat:

• Kutsua ja poistaa jäseniä
  • Muuttaa jäsenten rooleja
  • Muuttaa tiimin asetuksia
  • Päivittää laskutustiedot
  • Poistaa kanavia
  • Poistaa ryhmiä
  • Poistaa tiimin
  • Mitä jäsen voi tehdä, kuten luoda kanavia, aloittaa ketjuja ja lähettää kommentteja

Jäsen

Jäsenellä on täysi pääsy Twistiin. Suurin osa tiimistänne on jäseniä.

He voivat:

• Kutsua muita jäseniä liittymään Twist-työtilaan
  • Selata ja liittyä kaikkiin julkisiin kanaviin
  • Aloittaa ketjuja, lähettää kommentteja, luoda kanavia ja ryhmiä
  • Lähettää viestejä tiimijäsenille
  • Päivittää omia asetuksia

Vieras

Vieras on rajoitettu jäsen tiimissäsi.

Heillä on samanlainen pääsy kuin jäsenillä, mutta vain tiettyihin kanaviin, joihin jäsen tai ylläpitäjä on kutsunut.

Tämä rooli on ihanteellinen ihmisille, kuten ulkoisille urakoitsijoille tai asiakkaille, joiden kanssa on oltava yhteydessä. Lue lisää siitä, miten yksikanava- ja monikanavavieraat toimivat.