Useita tiimejä Twistissä

Voit vaihtaa helposti useiden tiimien välillä, jos käytät Twistiä monien organisaatioiden kanssa. Näin se toimii:

• Jos sinut on kutsuttu tiimiin, voit yksinkertaisesti liittyä tiimiin hyväksymällä kutsun ja vaihtaa tiimien välillä alla olevan ohjeiden mukaan.
  • Jos haluat aloittaa uuden tiimin, voit yksinkertaisesti luoda uuden Twist-tiimin tililtäsi. Sen jälkeen voit vaihtaa tiimien välillä alla olevan ohjeiden mukaan.

Näin voit vaihtaa tiimien välillä Twistissä.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  2. Voit valita nimesi alapuolelta tiimin, johon haluat siirtyä.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta tiimiä, johon haluat vaihtaa.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta tiimiä, johon haluat vaihtaa.