Unohdin salasanani

Jos olet unohtanut salasanasi (kenelläpä ei olisi joskus tapahtunut niin), näin voit nollata sen.

1. Klikkaa kirjautumisruudussa Unohditko salasanasi?.
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Nollaa salasana. Ohjeet salasanan palauttamiseksi lähetetään sinulle.
  1. Avaa Twist-sovellus.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta kirjautumisruudussa Unohditko salasanasi?.
  4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja napauta Nollaa salasana. Ohjeet salasanan palauttamiseksi lähetetään sinulle.
  1. Avaa Twist-sovellus.
  2. Napauta Kirjaudu sisään.
  3. Napauta kirjautumisruudussa Unohditko salasanasi?.
  4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja napauta Nollaa salasana. Ohjeet salasanan palauttamiseksi lähetetään sinulle.