Hakusuodattimet

Jos tarvitset jotain ja perushaku tai hakupikavalinnat eivät riitä, Twist tarjoaa tehokkaat hakusuodattimet, joiden avulla voit etsiä kirjoittajan, päivämäärän, sisällön tyypin ja monen muun kriteerin mukaan. Näin voit käyttää hakusuodattimia.

Hakusuodattimet on käytettävissä vain verkko-, Windows- ja macOS-versioissa.

Hakeminen suodattimilla

1. Avaa Etsi-välilehti.
  2. Kirjoita etsimäsi Etsi-kenttään.
  3. Klikkaa hakupalkin vasemmalla puolella olevaa Suodatin-painiketta.
  4. Näet Tarkenna hakuasi-ikkunan. Klikkaa haluamiasi suodatinkenttiä ja valitse pudotusvalikosta tai kirjoita valintasi.Search_Twist.png
    • Etsi-kentässä voit valita haetaanko ketjuista, viesteistä tai molemmista.
    • Keneltä kaventaa hakusi tietyn jäsenen ketjuihin tai viesteihin.
    • Kenelle kaventaa hakusi viesteihin tai ketjuihin, joista on ilmoitettu kyseiselle jäsenelle.
    • Aiheella kaventaa hakusi aiheisiin, jotka sisältävät avainsanat.
    • Kanavalla kaventaa hakusi valitsemasi kanavan ketjuihin.
    • Viestissä kaventaa hakusi valitsemasi keskustelun ketjuihin tai viesteihin.
    • Ennen kaventaa hakusi ketjuihin tai viesteihin, jotka julkaistiin ennen kyseistä päivämäärää.
    • Jälkeen kaventaa hakusi ketjuihin tai viesteihin, jotka julkaistiin kyseisen päivämäärän jälkeen.
  5. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Etsi-painiketta.
  6. Hakutulokset näkyvät vasemmalla puolella. Klikkaa etsimääsi ketjua tai viestiä.
  7. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää klikkaamalla oikeassa alakulmassa Näytä ketju - tai Näytä viesti -painiketta.

Suodattimien päivittäminen ja poistaminen

Jos haluat muuttaa suodatintasi, klikkaa hakukentän vasemmalla puolella oleva Suodattimia lisätty -painiketta avataksesi Hakusuodattimet-ikkunan. Voit päivittää suodattimet haluamallasi tavalla.

Jos haluat poistaa suodattimen, klikkaa Suodattimia lisätty -kohdan vieressä olevaa x-painiketta. Nyt voit etsiä ilman suodatinta tai lisätä uuden suodattimen.