Miten integraatiot toimivat Twistissä

Kun haluat integroida nykyiset työkalusi Twistiisi, voit muodostaa yhteyden vain muutamalla vaiheella.

Toistaiseksi käytettävissä olevien integraatioiden määrä on rajallinen, mutta pyrimme jatkuvasti lisäämään uusia. Seuraavassa on muutamia Twistin kanssa toimivia integraatioita, ja voit lukea täydellisen integraatioluettelon täältä:

• Todoist: Järjestä tehtävät, jotta voit stressata vähemmän ja saavuttaa enemmän.
  • GitHub: Isännöi ja tarkastele koodia, hallinnoi projekteja ja seuraa muutoksia.
  • Zapier: Yhdistä verkkosovelluksiin ja automatisoi liiketoiminnan tai arkielämän osia.
  • Auto-reports: Jaa raportit automaattisesti tiimisi kanssa toistuvasti.
  • Team check-in: Lähetä kysymys automaattisesti koko tiimillesi toistuvasti.
  • Appear.in: Aloita videokeskusteluja Twististä kirjoittamalla /appearin huoneen-nimi.
  • Bindle: Aseta poissaolo, joka myös näkyy Twistissä.
  • Integromat: Automatisoi yleiset prosessit yhdistämällä suosikkisovelluksesi Twistiin.

Integraation määrittäminen verkkoversiossa:

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään Twist-tilillesi.
  2. Käy Twist Integraatiot -sivulla osoitteessa https://twist.com/integrations/.
  3. Valitse Twist-tiimi, johon haluat asentaa integraation käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkoa.
  4. Klikkaa luettelosta sitä integraatiota, jonka haluat asentaa.
  5. Saat ohjeita, miten yhdistät palvelun Twistin kanssa.
  6. Sinun ehkä pitää klikata alareunassa olevaa Asenna integraatio -painiketta, kun olet valmis.
  7. Onneksi olkoon! Integraatiosi on nyt asennettu.

Jos haluat poistaa integraation, tutustu ohjeisiin: Integraation poistaminen Twistissä.