Ada Bot

Joskus tarvitset vastauksia yleisesti esitettyihin kysymyksiin. Toisinaan saatat haluta tietää, miltä viesti näyttää ennen sen lähettämistä. Näitä ja monia muita tilanteita varten meillä on erinomainen ratkaisu — Ada Bot!

Jokaisella Twist-tilillä on oma Ada Bot, joka huolehtii käyttäjän tarpeista.

Löydät Adan avaamalla Viestit-välilehden ja aloittamalla kahdenvälisen keskustelun Ada Botin kanssa. Esitä kysymys Adalle ja hän vastaa takaisin.

No, suurimman osan ajasta. Ada Botilla on vielä paljon opittavaa!

Keskustelu Ada Botin kanssa voi olla hyödyllinen, kun haluat testata viestin ulkoasua ennen sen lähettämistä. Tai voit leikkiä gifeillä!