Zapierin yhdistäminen Twistin kanssa

Monet tiimit käyttävät erilaisia työkaluja, jotka ovat välttämättömiä kollektiivisen tuottavuuden kannalta. Yksi tehokkaimmista tavoista yhdistää tiimisi työkalut Twistiin on Zapier-integraatio.

Zapier on verkkopalvelu, joka automatisoi työsi yhdistämällä Twistin yli 750:een sovellukseen, kuten Google Driveen, JIRA:iin, Bufferiin, Intercomiin ja moneen muuhun. Zapier-integraation avulla voit sekä tuoda tietoja Twistiin että viedä Twist-tietoja useisiin 3. osapuolten työkaluihin.

Voit yhdistää Twistin Zapierin kanssa noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Käy osoitteessa Zapier.com.
  2. Luo Zapier-tili ja kirjaudu sisään.
  3. Käy Twistin Zapier-sivulla, jossa voit selata erilaisia integraatioyhdistelmiä (zapeja) Twistin ja muiden sovellusten välillä. Kun löydät sellaisen, joka soveltuu sinulle, klikkaa Use this Zap.
  4. Kun olet lukenut kuvauksen, klikkaa sivun alareunassa olevaa Create this Zap -painiketta.
  5. Sinua pyydetään yhdistämään tilisi Zaperiin.
    • Jos sinulla on ongelmia Twistin liittämisessä Zapieriin, noudata näitä ohjeita.
    • Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa muihin tileihin, käy Zapierin ohjekeskuksessa.
  6. Jatka Zapin luomista valitsemalla haluamasi vaihtoehdot.
  7. Luo Zap klikkaamalla lopuksi Finish.
  8. Kun Zap on luotu, muista laittaa se päälle. Nyt se on käyttövalmis ja käynnistyy automaattisesti!

UKK

K: Kuinka paljon tämä integraatio maksaa?

V: Zapierin "ilmainen ikuisesti" -suunnitelman avulla voit käyttää Twistin Zapeja ilmaiseksi. Zapierin maksulliset suunnitelmat tarjoava myös kehittyneempiä toimintoja. Lisätietoja hinnoista saat vieraimella Zapierin hinnoittelusivulla.

K: Kuka voi auttaa vastaamaan Zapieriin liittyviin kysymyksiin tai Zapien vianmäärityksessä?

V: Lähetä sähköpostia osoitteeseen contact@zapier.com kysyäksesi kysymyksiä tai pyytääksesi apua vianmäärityksessä.