Kanavan poistaminen

Kun tiimisi ei enää käytä kanavaa ja olet valmis poistamaan sen kokonaan Twististä, voit helposti poistaa sen.

Kun poistat kanavan, kaikki tiedot poistetaan kokonaan ja eikä voida enää palauttaa. Jos luulet, että saatat tarvita tietoja myöhemmin, jolloin suosittelemme sen sijaan arkistoimaan kanavan.
  1. Varmista, että olet tiimin ylläpitäjä tai kanavan omistaja.
  2. Poista kaikki jäsenet kanavalta, jonka haluat poistaa.
  3. Arkistoi kanava.
  4. Etsi arkistoitu kanava (voit katsoa, miten löydät Arkistoidut kanavat -luettelon täältä) ja lähde kanavalta. Kanavan viimeisenä jäsenenä sinua pyydetään vahvistamaan haluatko lähteä kanavalta ja poistaa sen.
  5. Hyväksy vahvistus ja kanava poistetaan.
Vaikka et voi poistaa Twist-työtilaan esiladattuja kanavia. Voit kuitenkin arkistoida ne pitääksesi ne poissa näkyvistä