Minulla on ongelmia Twistin Windows-version kanssa

K: Minulla on ongelmia Windows-sovelluksen asentamisessa. Voitteko auttaa?

V: Jos sinulla ongelmia asennettaessa Windows-sovellusta, sinun on ensin asennettava Windowsin .NET Framework. Voit tehdä tämän siirtymällä Windows .Net Framework -sivulle ja lataamalla .NET Framework 4.7 ja asentamalla se. Käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä asentaa sovellus uudelleen.

K: Onko Twist-kuvakkeessa lukemattomien määrä tehtäväpalkissa?

V: Tässä vaiheessa emme tue lukemattomien määrää tehtäväpalkin Twist-kuvakeessa.