Kysytyimmät ominaisuudet

Kuuntelemme aina käyttäjien palautetta siitä, mitä ominaisuuksia pitäisi olla Twistissä. Tarkastelemme aktiivisesti jokaista pyyntöä, joista monet ovat parhaillaan kehitteillä. Alla on luettelo usein pyydetyistä ominaisuuksista.

Ketjun arkistoiminen

Monet Twist-käyttäjät haluavat arkistoida käytetyt ketjut ja piilottaa ne näytöltä. Vaikka voit tällä hetkellä arkistoida kanavan, mutta ketjun arkistoiminen ei ole mahdollista. Etsimme ratkaisua tähän parhaillaan.

Twist-tilin poistaminen tai deaktivoiminen

Meillä ei tällä hetkellä ole automatisoitua tapaa poistaa tiliäsi, mutta yritämme löytää ratkaisun tulevaisuudessa.

Kuvien liittäminen suoraan Twistiin

Elämä on ehdottomasti helpompaa, kun voit kopioida ja liittää kuvat suoraan ketjuun, kommenttiin tai viestiin. Ominaisuus on tällä hetkellä harkittavana.