Minulla on ongelmia Twistin macOS-version kanssa

Jos sovellus kaatuu macOS:ssa, kokeile näitä vianmääritysvinkkejä korjataaksesi sen:

Yritä kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tiimin nimeä.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.
  3. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  4. Valitse, miten haluat kirjautua tilillesi (sen pitäisi olla sama vaihtoehto, jota käytit tilin luomiseen):
    • Klikkaa Kirjaudu Google-tilillä ja valitse Twist-tiliisi liitetty Google-tili.
    • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Jos et voi avata sovellusta, koska se kaatuu ennen kuin pääset sisään, yritä poistaa Twist.sqlite-tiedostot:

1. Siirry macOS:ssa Finderiin > Siirry > Siirry kansioon.
  2. Kirjoita hakupalkissa: ~/Library/Application Support/Twist
  3. Poista Twist.sqlite-tiedostot:SQLITE_files.png
  4. Käynnistä Twist.