Kuvan, liitteen tai linkin esikatselun poistaminen

On aikoja, jolloin saatat liittää väärän tiedoston viestiin tai kommenttiin. Näissä tapauksissa voit helposti poistaa liitteen. Katso, miten se tehdään.

On myös aikoja, jolloin kommenttiin sisältyvä linkki näyttää linkin esikatselun. Jos haluat poistaa tämän, voit käyttää samaa menetelmää.

1. Tämä ei ole vielä käytettävissä verkko- ja Windows-versiossa.
  1. Klikkaa hiiren oikealla liitettä, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa Poista liite.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa liitteen.
  4. Klikkaa Poista.
  1. Paina pitkään liitettä, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta Poista liite.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa liitteen.
  4. Napauta Poista.
  1. Paina pitkään liitettä, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta Poista liite.
  3. Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa liitteen.
  4. Napauta Poista.