Ketjun linkin hankkiminen

Jos haluat nopean tavan jakaa ketjun tiimijäsenen kanssa, voit lähettää linkin, joka vie suoraan ketjuun.

Näin saat linkin ketjuun:

1. Avaa ketju.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Kopioi linkki leikepöydälle klikkaamalla Kopioi ketjun linkki...
  1. Paina pitkään ketjua.
  2. Kopioi linkki leikepöydälle napauttamalla Kopioi ketjun linkki.
    1. Avaa ketju.
    2. Napauta oikeassa alakulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Kopioi linkki leikepöydälle napauttamalla Kopioi ketjun linkki.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit hankkia ketjulinkin käyttämällä ketjun pikavalikkoa.