Mitä tapahtuu uusille tiimin jäsenille Twistissä?

Olet luonut Twist-tiimin ja kutsunut tiimisi jäsenet joko sähköpostitse tai suoralla linkillä. He ovat hyväksyneet ja liittyneet Twist-tiimiisi.

Mutta tiimin ylläpitäjänä saatat miettiä, mitä uudet jäsenet voivat nähdä, tehdä ja minne kaikkialle he voivat mennä. On tärkeää ymmärtää heidän ensimmäinen kokemuksensa Twististä, jotta voit auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kun uudet tiimin jäsenet liittyvät Twistiin, he:

  • Liittyvät Twist-tiimisi yleiseen kanavaan ja viestintään.
  • Eivät kuulu mihinkään muuhun kanavaan, ennen kuin kutsut heidät.
  • Voivat selata ja liittyä kaikkiin julkisiin kanaviin.
  • Voivat nähdä jokaisen tiimin jäsenen Tiimi-välilehdessä.
  • Voivat aloittaa viestittelyn muiden jäsenten kanssa.
  • Voivat aloittaa ketjun julkisella kanavalla.
  • Voivat luoda kanavia ja kutsua jäseniä kanavalle.
  • Voivat tarkastella minkä tahansa julkisen kanavan tai ketjun historiaa.
  • Eivät voi katsella yksityisiä kanavia, joihin heitä ei ole kutsuttu.
  • Ei lisätä kaikkiin kanaviin.
Kun luot kavanan, tiimijäseniä ei kutsuta automaattisesti. Sinun on kutsuttava tiimisi jäsenet kanavalle, jotta heillä on pääsy siihen.