En saa ilmoituksiani työpöydällä tai mobiililaitteella

Jos et saa ilmoituksia työpöydällä (verkko, Windows tai macOS) tai mobiililaitteella (iOS tai Android), voit lähettää muutaman testi-ilmoituksen noudattamalla Twist-ilmoitusten vianetsintä -sivun ohjeita ja selvittää, onko ongelma meidän puolella tai laitteessasi.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit yrittää saada ilmoituksesi toimimaan uudelleen:

1. Yritä kirjautua ulos ja kirjautua takaisin sisään.
  2. Tarkista torkkuilmoitusten asetukset. Jos olet torkuttanut ilmoituksen, jolloin ne eivät näy.
  3. Tarkista Poissaolo-asetuksesi.
  4. Jos käytät Android-laitetta, voit tarkistaa laitteesi asetukset. Erityisesti:
    1. Siirry Android-laitteen asetuksiin -> Sovellukset -> Twist -> Ilmoitukset.
    2. Katso, onko "Estä kaikki" aktiivinen. Jos se on, ota se pois päältä.