Ketjun poistaminen

On useita syitä haluta poistaa ketjun. Esimerkiksi ketju voi sisältää vanhentuneita tietoja, jotka hämmentävät tiimiäsi, tai se voi olla yksinkertaisesti kaksoiskappale.

Ketjun poistamiseksi sinun on oltava joko ylläpitäjä tai ketjun luoja.
  1. Avaa ketju, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Poista....
  4. Sinua pyydetään vahvistamaan ketjun poistaminen. Poista se klikkaamalla OK.
  1. Avaa ketju, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Poista....
  4. Sinua pyydetään vahvistamaan ketjun poistaminen. Poista se klikkaamalla Poista.
  1. Paina pitkään ketjun otsikkokenttää, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta valikosta Poista.
  3. Sinua pyydetään vahvistamaan ketjun poistaminen. Poista se napauttamalla Poista.
  1. Avaa ketju, jonka haluat poistaa.
  2. Klikkaa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Poista.
  4. Sinua pyydetään vahvistamaan ketjun poistaminen. Poista se napauttamalla Poista.