Todoist-tehtävien lisääminen Twististä

Tehokas tiimityöskentely edellyttää puheen muuttamista toiminnaksi. Siksi Twist on suunniteltu niin, että voit muuntaa minkä tahansa keskustelun Todoist-tehtäväksi poistumatta sovelluksesta. Toimi näin:

Klikkaa minkä tahansa ketjun oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist-kuvaketta pikalisätäksesi tehtävän.

Toimintopainikkeilla voit lisätä ketjuja Todoistiin tehtävinä millä tahansa alustalla.

Kun olet klikannut kuvaketta, näet Todoistin pikalisäys -ikkunan. Se lisää automaattisesti linkin nykyiseen ketjuun. Voit muokata tehtävää tavalliseen tapaan, kuten määrittää projektin tai eräpäivän. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta ja kohde näkyy välittömästi Todoistissa, joka sisältää linkin takaisin ketjuun.

Jos käytät Todoistia tiimin tehtävien hallintaan, voit helposti delegoida ketjuja tiimijäseneille tehtävinä.

Luo yhteinen Todoist-projekti ja kutsu tiimijäsenet, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä. Kun Twist-ketju muunnetaan Todoist-tehtäväksi, voit valita vastuuhenkilön Pikalisäys-kehotteessa kirjoittamalla +-merkin ja valitsemalla käyttäjän luettelosta.

Opi kuinka voit valita nopeasti projekteja, tunnisteita, päivämääriä ja paljon muuta Todoistin Ohjekeskuksen Pikalisäys-artikkelin avulla.

UKK

K: Todoist-kuvake on harmaana macOS:ssa. Miten aktivoin integraation?

V: Sinun on ensin ladattava Todoist for macOS -sovellus aktivoidaksesi kuvakkeen.