Integromatin yhdistäminen Twistiin

Integromat on palvelu, joka säästää aikaa automatisoimalla työnkulut, jotka yleensä on tehtävä manuaalisesti. Erityisesti se sallii sovelluksesi puhua toisilleen ja antaa sinun asettaa automaattiset komentosarjat niin, että tietyt toiminnot tapahtuvat automaattisesti sovelluksissasi. Tässä muutamia esimerkkejä työnkuluista, joita voit käyttää Integromatin kanssa.

• Joka kerta kun saat uuden sähköpostiviestin, uusi viesti lähetetään automaattisesti Twistiin.
  • Aina kun julkaiset uuden Twist-viestin, se lähetetään myös suosikkitehtävänhallintaasi automaattisesti.
  • Joka kerta kun joku täyttää lomakkeen, ketju lähetetään automaattisesti Twistiin.

Työnkulut voivat olla niin monimutkaisia kuin haluat, joten tutustu Integromatin Twist Integraatio -sivustoon saadaksesi lisää esimerkkejä ja yksityiskohtia.

Integromatin yhdistäminen Twistiin

Toistaiseksi voit ottaa integraatiot käyttöön verkkoversiossa, mutta muut alustat ovat tulossa.

1. Varmista, että olet kirjautunut Twist-tilillesi.
  2. Suuntaa Integromatin Twistin integraatiosivulle.
  3. Voit klikata yhtä sivun valmiista työnkuluista tai luoda uuden integraation käyttämällä yhtä Twistin triggereistä.
    1. Triggerit aktivoituvat, kun tietty ehto täyttyy, kuten "Ketjun seuraaminen", joka päivittyy, kun ketjua päivitetään. Tai voit käyttää yhtä Twistin toiminnoista, joka aktivoituu, kun esimerkiksi "Viestin julkaisu" -toiminto tapahtuu.
    2. Voit yhdistää näitä triggereitä muiden sovellusten triggeröiden kanssa luodaksesi hyödyllisiä työnkulkuja itsellesi.