Bindlen yhdistäminen Twistiin

Bindle on ajanseurantapalvelu, joka helpottaa lomapyyntöjen lähettämistä ja lomasaldon hallitsemista. Bindle voidaan yhdistää tiimin kalenteriin, jotta kaikki voivat nähdä, kuka on töissä tai vapaalla milloin tahansa.

Bindle-integraatio tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia:

• Kun pyydät lomaa Bindlessa, sinulla on mahdollisuus hiljentää Twist-ilmoitukset tuona aikana.
  • Bindlen poissaolo-ominaisuus määrittää automaattisesti poissaolon Twistissä.

Voit lukea lisätietoja integraatiosta Bindlen tiedotejulkaisusta.

Bindlen yhdistäminen Twistiin

Yhdistäminen on lastenleikkiä.

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään Twist-tiliisi.
  2. Klikkaa alla olevaa "Yhdistä Twistiin" -painiketta tai Bindlen tiedotejulkaisussa olevaa, noudata sitten siellä olevia ohjeita. Huomaa, että sinulla on oltava Bindle-tili tai luotava sellainen.

Yhdistä Twistiin