Säästä aikaa käyttämällä toimintopainikkeita

Twistissä on muutamia toimintoja, joita käytät usein, kuten ketjun merkitseminen tähdellä tai viestin muuttaminen lukemattomaksi. Säästä aikaa käyttämällä käteviä toimintopainikkeita. Seuraavassa selitetään kunkin painikkeen toimintaa ja missä se sijaitsee.

Painike

Toiminto

Alusta

Merkitse ketju/viesti lukemattomaksi (sininen piste) tai luetuksi (valkoinen piste)

Kaikki alustat

Lisää tähti (keltainen tähti) tai poista tähti (valkoinen tähti) ketjulta

Kaikki alustat

Vastaa kommenttiin tai viestiin

iOS, Android

Lisää nykyinen ketju Todoistiin

Web, Windows, macOS

Poista mykistetyn viestin mykistys

Web, Windows, macOS

Avaa lisää asetuvalikko, missä voit, jossa voit hankkia ketjun sähköpostiosoitteen, lisätä integraation, mykistää viestin tai lisätä nykyisen ketjun/viestin Todoistiin

Web, Windows, macOS, iOS

Täältä löydät toimintopainikkeet jokaisella alustalla: