SharpSpringin yhdistäminen Twistiin

SharpSpring on markkinoinnin automatisointityökalu, jonka avulla myynti- tai markkinointitiimisi voi saada oikean viestin oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Tämän pilvipohjaisen työkalun avulla voit luoda helposti etumatkaa muihin, parantaa tuloksia, seurata markkinointiinvestointien sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Kun työskentelet myynti- ja markkinointitoiminnassa Twistissä, käytä tätä integraatiota siirtämällä SharpSpring-tiedot suoraan ketjuun, jotta tiimisi voi seurata tärkeimpiä tietoja tarvitsematta vaihtaa sovelluksia.

Näin voit yhdistää SharpSpringin Twistiin Zapierin avulla:

1. Käy Zapier.comissa ja kirjaudu sisään.
  2. Käy Zapierin Explore-sivulla.
  3. Tällä sivulla luodaan Zap, joka linkittää SharpSpringin Twistiin. Valitse SharpSpring vasemmalla olevasta Connect this app -kentästä ja Twist oikealla olevasta with this one -kentästä:
  4. Valitse When this happens -pudotusvalikossa SharpSpring-toiminto laukaisee Twist-tapahtuman. Lue lisää siitä, mitä kukin triggeri tekee Zapierin SharpSpring-integraatiosivun vasemmassa alakulmassa.
  5. Valitse then do this -pudotusvalikosta Twist-toiminto, joka perustuu Sharp Spring-laukaisutapahtumaan. Lue lisää siitä, mitä kukin triggeri tekee Zapierin Twist-integraatiosivun oikeassa alakulmassa.
  6. Kun olet löytänyt haluamasi yhdistelmän, valitse Make a Zap!
  7. Kirjaudu sisään vastaaviin tileihisi noudattamalla ohjeita ja aseta Zap käyttöön parhaiten sopivilla vaihtoehdoilla.
  8. Napsauta Finish-painiketta lopuksi luodaksesi Zapin. Kun Zap on luotu, muista kytkeä se päälle. Se on nyt valmis toimintaan ja se toimii automaattisesti.