Usean sähköpostiosoitteen lisääminen tiliisi

Voit käyttää eri sähköpostiosoitetta jokaisen tiimin kohdalla. Toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Sähköpostiosoitteet-välilehteä.
  4. Klikkaa Lisää sähköpostiosoite.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja klikkaa Lisää.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta Lisää sähköpostiosoite.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
Voit vaihtaa eri sähköpostiosoitteen jokaiselle Twist-tiimille, johon kuulut.

Sähköpostiosoitteen poistaminen

Jos haluat poistaa sähköpostiosoitteen tililtäsi, toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa Sähköpostiosoitteet-välilehteä.
  4. Etsi sähköpostiosoite, jonka haluat poistaa, ja klikkaa sen oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta.
  5. Vahvista poisto klikkaamalla Vahvista poisto.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Etsi sähköpostiosoite, jonka haluat poistaa, ja napauta sen oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta.
  4. Vahvista poisto napauttamalla Poista.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Etsi sähköpostiosoite, jonka haluat poistaa, ja napauta sen oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta.
  5. Vahvista poisto napauttamalla Poista.

UKK

K: Voinko käyttää mitä tahansa sähköpostiosoitettani kirjautumiseen?

V: Ehdottomasti! Niin kauan kuin käytät tiliisi lisättyä salasanaa, voit käyttää mitä tahansa sähköpostitiliä.

K: Voinko yhdistää Twist-tilejä lisäämällä toisen olemassa olevan tilin sähköpostiosoitteen?

V: Valitettavasti se ei ole mahdollista.

K: Sähköpostiosoitteessani on kirjoitusvirhe. Kuinka voin muokata sitä?

V: Tällä hetkellä ei ole mahdollista muokata lisättyä sähköpostiosoitetta. Lisää sen sijaan uusi sähköpostiosoite ja poista sähköpostiosoite, joka sisältää kirjoitusvirheen.

K: Saanko ilmoitukset kaikkiin lisättyihin sähköpostiosoitteisiin?

V: Et, ilmoitukset lähetetään vain sähköpostiosoitteisiin, jotka on lisätty tiimiprofiiliisi. Saat myös vain ilmoitukset, jotka olet määrittänyt jokaiselle tiimille.