Usean sähköpostiosoitteen lisääminen tiliisi

Voit käyttää eri sähköpostiosoitetta jokaisen tiimin kohdalla. Toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa vasemmalta Sähköpostiosoitteet.
  4. Klikkaa alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite -painiketta.
  5. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja klikkaa Lisää.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite -painiketta.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta alakulmassa olevaa Lisää sähköpostiosoite -painiketta.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoite ja napauta Lisää.
Voit vaihtaa eri sähköpostiosoitteen jokaiselle Twist-tiimille, johon kuulut.

Jos haluat poistaa sähköpostiosoitteen tilistäsi, toimi näin:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Klikkaa vasemmalta Sähköpostiosoitteet.
  4. Etsi sähköpostiosoite, jonka haluat poistaa, ja klikkaa sen oikealla puolella olevaa roskakoria.
  5. Vahvista poisto klikkaamalla Vahvista poisto.
  1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Etsi sähköpostiosoite, jonka haluat poistaa, ja napauta sen oikealla puolella olevaa roskakoria.
  4. Vahvista poisto napauttamalla Poista.
  1. Napauta oikeassa alareunassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta Sähköpostiosoitteet.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Valitse poistettavat sähköpostiosoitteet ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  5. Vahvista poisto napauttamalla Poista.

UKK

K: Voinko käyttää mitä tahansa sähköpostiosoitettani kirjautumiseen?

V: Ehdottomasti! Niin kauan kuin käytät tiliisi lisättyä salasanaa, voit käyttää mitä tahansa sähköpostitiliä.

K: Voinko yhdistää Twist-tilejä lisäämällä toisen olemassa olevan tilin sähköpostiosoitteen?

V: Valitettavasti se ei ole mahdollista.

K: Sähköpostiosoitteessani on kirjoitusvirhe. Kuinka voin muokata sitä?

V: Tällä hetkellä ei ole mahdollista muokata lisättyä sähköpostiosoitetta. Lisää sen sijaan uusi sähköpostiosoite ja poista sähköpostiosoite, joka sisältää kirjoitusvirheen.

K: Saanko ilmoitukset kaikkiin lisättyihin sähköpostiosoitteisiin?

V: Et, ilmoitukset lähetetään vain sähköpostiosoitteisiin, jotka on lisätty tiimiprofiiliisi. Saat myös vain ilmoitukset, jotka olet määrittänyt jokaiselle tiimille.