Kanavakuvauksen lisääminen

Kanavakuvaukset auttavat tiimiäsi saamaan nopean yleiskuvan kunkin kanavan tarkoituksesta.

Voit lisätä kuvauksen luodessasi uutta kanavaa, noudata vain Kanavan luominen -artikkelin ohjeita.

Voit lisätä kuvauksen olemassa oleviin kanaviin seuraavasti:

Vain ylläpitäjät ja kanavan luoja voivat lisätä ja muokata kanavan kuvausta.
  1. Siirrä osoitin kanavaluettelossasi kanavan nimen päälle, klikkaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Muokkaa kanavaa…
  2. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  3. Kirjoita kanavan kuvaus tekstikenttään.
  4. Klikkaa Tallenna.
  1. Pyyhkäise kanavaluettelossasi kanavaa vasemmalle ja napauta kynäkuvaketta.
  2. Kirjoita kanavan kuvaus tekstikenttään.
  3. Napauta Tallenna.
  1. Napauta kanavaluettelossasi kanavaa, johon haluat lisätä kuvauksen.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Kanavatiedot.
  3. Napauta Lisää kuvaus.
  4. Kirjoita kanavan kuvaus tekstikenttään.
  5. Napauta Tallenna.

UKK

K: Mikä on kanavakuvauksen merkkipituus?

V: Kuvaukset voivat olla korkeintaan 255 merkin mittaisia. Älä unohda piristää kuvausta emojeilla 🚀