Slack-tietojen tuominen Twistiin

Näyttää siltä, että otat askeleen kohti rauhallisempaa ja järjestäytyneempää tiimityötä siirtämällä Slack-tiedot Twistiin. Näin pääset alkuun tuomalla Slackin kanavat ja/tai jäsenet.

Vain tiimin ylläpitäjät voivat tuoda Slackin tiedot verkkosovelluksen kautta.

Lataa Slack-työtilan tiedot:

1. Varmista, että Display email addresses on valittuna tuodaksesi tiimijäsenesi.
    1. Klikkaa Slackin vasemmassa yläkulmassa Administration → Workspace settings.
    2. Klikkaa Email Display -kohdan vieressä olevaa Expand-painiketta.
    3. Valitse Display email addresses -kohdan valintaruutu.
    4. Klikkaa Tallenna.
  2. Vie seuraavaksi työtilan tiedot:

Lataa Slack-työtilan tiedot:

1. Luo Twist-tiimi tai kirjaudu tilillesi.
  2. Klikkaa Twistin oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Tiimin asetukset.
  4. Klikkaa Tuo käyttäjät ja kanavat -kohdan alapuolelta Tuo-painiketta.
  5. Valitse tuonti Slack-arkistosta (zip).
  6. Lataa aiemmin ladattu arkisto klikkaamalla Valitse tiedosto ja sitten Seuraava.
  7. Valitse tuotavat käyttäjät ja klikkaa Seuraava.
  8. Valitse tuotavat kanavat ja klikkaa Seuraava.
  9. Twist aloittaa tietojen tuomisen. Kun tuonti on valmis, Ada-botti ilmoittaa sinulle Twist-viestin kautta.
Älä unohda kutsua tiimin jäseniä, jotka eivät olleet osa Slack-tiimiäsi.

UKK

K: Miltä tuodut tiedot näyttävät?

V: Jokaiselle tuodulle Slack-kanavalle luodaan uusi Twist-kanava. Tuodulla kanavalla on sama nimi kuin Slackissa. Kanava sisältää yhden ketjun nimeltä Tuotu Slackista. Tämä ketju sisältää alkuperäisen Slack-kanavan koko keskustelun.

K: Sisältyykö tiedostot, kun tuodaan arkisto?

V: Kyllä, linkki tiedoston sijaintiin löytyy Tuotu Slackista -ketjussa. Klikkaa linkkiä nähdäksesi tiedoston.

K: Tuodaanko jäsenten yksityisviestit Twistiin?

V: Valitettavasti ei ole mahdollista tuoda yksityisviestejä.

K: Näkyvätkö tuodut kanavat käyttäjille, jotka eivät olleet osa alkuperäistä Slack-tiimiä?

V: Ei, kaikki tuodut kanavat ovat oletusarvoisesti yksityisiä. Vain tuomasi jäsenet voivat nähdä ne. Muuta kanava julkiseksi, jos haluat, että uudet jäsenet näkevät kanavasi.

K: Olen käyttänyt yritysvientiä. Mitä tapahtuu yksityisille kanaville, kun tuon ne Twistiin?

V: Ne ovat myös yksityisiä kanavia Twistissä. Näitä kanavia voivat käyttää vain ylläpitäjät ja tuodut käyttäjät, jotka olivat osa alkuperäisiä kanavia.

K: Miksi en voi valita tuontityökalussa kaikkia kanavia tai käyttäjiä yhdellä kerralla?

V: Jotta Twist olisi uusi alku tiimille, päätimme tietoisesti jättää pois Valitse kaikki -vaihtoehdon. Tuo vain sellainen sisältö, jota todella tarvitset. Kutsu vain käyttäjät, jotka ovat edelleen osa tiimiäsi.