Stride-tietojen tuominen Twistiin

Näyttää siltä, että otat askeleen kohti rauhallisempaa ja järjestäytyneempää tiimityötä siirtämällä Stride-tiedot Twistiin. Näin pääset alkuun tuomalla Striden kanavat ja/tai jäsenet.

Vain tiimin ylläpitäjät voivat tuoda Striden tiedot verkkosovelluksen kautta.

Lataa Stride-työtilan tiedot:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa sinundomainisi.atlassian.net/admin/.
  2. Klikkaa sovellusasetusten vasemmassa alakulmassa Stride.
  3. Klikkaa Create Export.
  4. Valitse tiedot, jotka haluat viedä.
  5. Luo arkistotiedostojasi suojaava salasana kentissä Salalause ja Vahvista salalause. (Stride ei tallenna salasanaa.)
  6. Klikkaa Export.
  7. Kun vienti on valmis, se on ladattavissa ylläpitäjän ruudussa.

Tuo Stride-työtilan tiedot Twistiin:

1. Luo Twist-tiimi tai kirjaudu tiliisi.
  2. Klikkaa Twistin oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Tiimin asetukset...
  4. Klikkaa Tuo käyttäjät ja kanavat -kohdan alla alapuolella Tuo-painiketta.
  5. Valitse tuonti Stride-arkistosta (tar.gz.aes).
  6. Lataa aiemmin ladattu arkisto klikkaamalla Valitse tiedosto.
  7. Syötä salalause ja klikkaa Seuraava.
  8. Valitse tuotavat käyttäjät ja klikkaa Seuraava.
  9. Valitse tuotavat kanavat ja klikkaa Seuraava.
  10. Twist aloittaa tietojen tuomisen. Kun tuonti on suoritettu, Ada-botti ilmoittaa sinulle siitä Twist-viestin kautta.
Älä unohda kutsua tiimin jäseniä, jotka eivät kuuluneet Stride-tiimiisi.

UKK

K: Miltä tuodut tiedot näyttävät?

V: Jokaiselle tuodulle Stride-kanavalle luodaan uusi Twist-kanava. Kanava sisältää yhden ketjun nimeltä Tuotu Stridesta. Tämä ketju sisältää alkuperäisen Stride-kanavan koko keskustelun.