Stride-tietojen tuominen Twistiin

Näyttää siltä, että otat askeleen kohti rauhallisempaa ja järjestäytyneempää tiimityötä siirtämällä Stride-tiedot Twistiin. Näin pääset alkuun tuomalla Striden kanavat ja/tai jäsenet.

Vain tiimin ylläpitäjät voivat tuoda Striden tiedot verkkosovelluksen kautta.

Lataa Stride-työtilan tiedot:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa sinundomainisi.atlassian.net/admin/.
  2. Klikkaa sovellusasetusten vasemmassa alakulmassa olevaa Stride-painiketta.
  3. Klikkaa Luo vienti.
  4. Valitse tiedot, jotka haluat viedä.
  5. Luo arkistotiedostojasi suojaava salasana kentissä Salalause ja Vahvista salalause. (Stride ei tallenna salasanaa)
  6. Klikkaa Vie.
  7. Kun vienti on valmis, se on ladattavissa hallintanäytössä.

Tuo Stride-työtilan tiedot Twistiin:

1. Luo Twist-tiimi tai kirjaudu tiliisi.
  2. Klikkaa Twistin oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Tiimin asetukset...
  4. Klikkaa Tuo käyttäjät ja kanavat -kohdan alla olevaa Tuo-painiketta.
  5. Valitse tuonti Stride-arkistosta (tar.gz.aes).
  6. Lähetä aiemmin ladattu arkisto klikkaamalla Valitse tiedosto.
  7. Syötä salalause ja klikkaa Seuraava.
  8. Valitse käyttäjät, jotka haluat tuoda, ja klikkaa Seuraava.
  9. Valitse kanavat, jotka haluat tuoda, ja klikkaa Seuraava.
  10. Twist aloittaa tietojen tuomisen. Kun tuonti on suoritettu, Ada-botti ilmoittaa sinulle siitä Twist-viestin kautta.
Älä unohda kutsua tiimin jäseniä, jotka eivät olleet osa Stride-tiimiäsi.

UKK

K: Mitä tuodut tiedot näyttävät?

V: Jokaiselle tuodulle Stride-kanavalle luodaan uusi Twist-kanava. Kanava sisältää yhden ketjun nimeltä Tuotu Stridesta. Tämä ketju sisältää alkuperäisen Stride-kanavan koko keskustelun.