Tiedostojen lisääminen Twistiin

Jaa työsi ja toimi tehokkaammin lisäämällä tiedostoja Twistiin.

Tiedoston lataaminen laitteeltasi

1. Klikkaa kommentin vasemmassa alakulmassa tai viestisi oikealla puolella olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse Lataa tietokoneelta.
  3. Valitse jaettavat tiedostot.
  4. Valitut tiedostot ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.
Voit myös vetää ja pudottaa tiedoston keskusteluun tai liittää kuvan suoraan kommentti- tai viestikenttään.

Tiedoston lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse Tiedostonhallinta.
  3. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  4. Tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Kuvan lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa kuvakuvaketta.
  2. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  3. Tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Uuden kuvan tai videon lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa kamerakuvaketta.
  2. Ota kuva tai tallenna video.
  3. Luotu kuva tai video ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Tiedoston lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse iCloud.
  3. Napauta tiedostoa, jonka haluat liittää.
  4. Valittu tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Kuvan lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa kuvakuvaketta.
  2. Napauta tiedostoa, jonka haluat liittää.
  3. Valittu tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Uuden kuvan tai videon lisääminen:

1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa kamerakuvaketta.
  2. Ota kuva tai tallenna video.
  3. Valittu tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.

Tiedostojen jakaminen Google Drivesta, Dropboxista ja OneDrivesta

Tee tuottavaa yhteystyötä näiden tiedostojenhallintatyökalujen avustuksella:

Twist-tiedostojen jakaminen

Kopioi ja jaa linkki Twistiin lisättyyn tiedostoon::

1. Siirrä hiiren osoitin tiedoston päälle.
  2. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Kopioi linkki.
  4. Jaa tämä linkki tiimin jäsenille ketjussa tai viestissä.
  1. Klikkaa hiiren oikealla tiedostoa.
  2. Valitse Kopioi liitteen linkki.
  3. Jaa tämä linkki tiimin jäsenten kanssa ketjussa tai viestissä.
  1. Paina pitkään tiedostoa.
  2. Klikkaa Kopioi linkki.
  3. Jaa tämä linkki tiimin jäsenille ketjussa tai viestissä.
  1. Avaa tiedosto napauttamalla tiedostoa.
  2. Napauta Kopioi linkki.
  3. Jaa tämä linkki tiimin jäsenille ketjussa tai viestissä.

Twistiin lisätyn tiedoston lataaminen

Lataa mikä tahansa tiedosto, jonka tiimisi on lisännyt Twistiin, ja tallenna se laitteellesi:

1. Siirrä hiiren osoitin tiedoston päälle.
  2. Klikkaa latauspainiketta.
Aloita lataus klikkaamalla tiedostoa.
  1. Paina pitkään tiedostoa, jonka haluat ladata.
  2. Valitse Lataa liite.
  1. Avaa tiedosto napauttamalla tiedostoa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa jakopainiketta.
  3. Valitse Tallenna kuva tai Tallenna tiedostoihin.

UKK

K: Onko liitteiden tiedostokoon rajoituksia?

V: Kyllä. Liitteiden tiedostokoko on enintään 100 Mt ja enintään 10 Mt, kun uudelleen lähetät sähköpostitse Twstiin.

K: Onko tallennusrajaa tiedostoille?

V: Tallennusraja on 5 Gt Twistin Free-suunnitelmassa. Jos tiimisi käyttää Twist Unlimited -suunnitelmaa, sinulla on rajoittamaton tiedostojen tallennus.