Google Driven käyttäminen Twistin kanssa

Jaa kaikki Google Driven tiedostosi Twist-tiimisi kanssa. Toimi näin:

1. Klikkaa kommentin vasemmassa alakulmassa tai viestisi oikealla puolella olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse Google Drive.
  3. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa Google Drivea.
  4. Valitse tiedosto, jonka haluat jakaa, ja klikkaa Valitse.
  5. Valittu tiedosto ladataan, muutetaan Markdown-linkiksi ja lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä macOS-sovelluksessa.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä iOS-sovelluksessa.
  1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Napauta Tiedostonhallinta.
  3. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  4. Valitse Drive.
  5. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa Google Drivea.
  6. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  7. Valittu tiedosto ladataan ja liitetään kommenttiisi tai viestiisi.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa.

UKK

K: Miten voin käyttää toisen Google-tilin tiedostoja?

V: Sinun täytyy katkaista yhteys Twistiin Google Driven kautta:

1. Käy osoitteessa https://drive.google.com
  2. Klikkaaa oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Valitse vasemmalla puolella oleva Hallinnoi sovelluksia -välilehti.
  4. Etsi luettelosta Twist ja klikkaa Asetukset.
  5. Valitse Poista Drivesta.
  6. Vahvista painamalla Katkaise yhteys.

Seuraavan kerran voit kirjautua sisään toisella tilillä, kun yrität lisätä Google Drive -tiedoston.

V: Lisää vain Google-tili laitteeseen:

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Pilvet ja tilit.
  3. Valitse Lisää tili.
  4. Valitse Google.
  5. Lisää tili noudattamalla ohjeita.

K: Voinko liittää tiedostoja jaetusta Google Drive -kansiosta?

V: On mahdollista, jos tiedoston omistaja on myöntänyt sinulle oikeuden jakaa sen.

K: Kuinka voin poistaa tiedoston?

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:
  1. Klikkaa viestin vasemmalla puolella tai kommenttisi oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Poista URL-osoite ja valitse Tallenna.
  4. Klikkaa seuraavaksi liitetiedoston vasemmalla puolella olevaa X-painiketta ja valitse Poista.

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:

1. Paina pitkään liitetiedostoa.
  2. Valitse Poista liite.
  3. Napauta Poista.
V: Tällä hetkellä liite voidaan poistaa poistamalla viesti tai kommentti. Teemme parannuksia asiaan parhaillaan.